Днес на плаж Аспарухово стартират първите волейболни надпревари в  тридневния

...
Днес на плаж Аспарухово стартират първите волейболни надпревари в  тридневния
Коментари Харесай

36 отбора ще премерят сили на републиканския турнир по плажен волейбол „Нестле за Живей Активно!“

Днес на плаж Аспарухово започват първите волейболни съревнования в  тридневния шампионат, в които за край ще се надпреварват 12 дамски и 24 мъжки тима

 

Морската столица на България подвига спортните градуси с началото на републиканския шампионат по плажен волейбол на БФВ „ Нестле за Живей Активно! “, проведен от волейболен клуб „ Energy ” и Община Варна и в партньорство със City Cash. Днес от 9 ч. до 18 ч. тимовете ще играят по двойки на плаж Аспарухово, в съботния ден ще волейболната конкуренция ще продължи по същото време и на същата локация. А в последния ден на шампионата (неделя) след мачовете на финалистите, ще се състои награждаването на спечелилите.

 

„ Лятото и плажът са едно отлично време и прелестно място да се заредим с витамин D, а плажният волейбол в допълнение дава още една опция освен да се раздвижим, само че и да премерим сили е екипната игра. За поредна година дружно с приятелите ни от Община Варна сме на плажа в Аспарухово и дружно ще приветстваме тези 72ма записали се в националния шампионат, предпочели като нас да изберат придвижването и спорта “, показа Нели Ангелова, управител Комуникации Нестле Югоизточен пазар.

 

Специален посетител на уикендните мачове ще е и волейболната легенда Евгени Иванов – Пушката, който ще се включи като коментатор, ще способства за дейното въодушевление и ще премиите, предопределени за първите три места в категориите дами и мъже. Всички посетители и участници на спортното шествие ще имат опцията да рестартират батериите с Nescafe 3в1 и да се радват на дарове от „ Нестле за Живей Активно “.

 

Събитието е част от календара на тазгодишното лятно издание на самодейността „ Нестле за Живей Активно! “ и от спортния календар на дългогодишния сътрудник на самодейността Община Варна, и има за цел да промотира физическата интензивност и уравновесения метод на живот като основни съставни елементи от всекидневието на хората. За повече хрумвания по какъв начин да се движим и храним през лятото, можете да посетите страницата на Нестле България и да следите за нови експертни препоръки и тренировки, които ще подсигурят тонус и сила през лятото.

 

За Нестле за Живей Активно

Нестле като водач в региона на уравновесеното хранене и дейния метод на живот, основава „ Нестле за Живей Активно! “ през 2006г. вследствие на водещото разбиране, че интензивният метод на живот може да бъде опция за всеки българин. Вече 18г. компанията организира богат календар годишни събития, районни издания, спартакиади, шампионати, среща хората с разнообразни форми интензивности, дава професионални препоръки и насоки за здравословно хранене, промоцирайки физическата деятел и уравновесения метод на живот. През годините националната самодейност има над 200 колегата, събитията в календара ѝ са посещавани от над 500 000 души и тя е позната за 75% от популацията. Спортните звезди Йордан Йовчев и Евгени Иванов са измежду посланиците на самодейността, дружно с Тереза Маринова, Маруся Иванова, волейболните очаквания от ВК Марица, Катрин Тасева и Екатерина Дафовска, които годишно се включват в изданията на “Нестле за Живей Активно ” следвайки нейната задача и мотивирайки още повече хора да водят здравословно всекидневие с повече придвижване.

 

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР